Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac de luni până vineri între orele 9-12

la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

Declaratie de credință


Numele meu este Dana Mîndru, iar pseudonimul meu esoteric este ACVARIA.
Sunt jurnalist de profesie, web editor al siteului www.acvaria.com.
Studiez tarotul şi astrologia din 1995, cristalele din 2002, terapia cu îngeri din 2014. Din 1997 ofer consultanţă esoterică (astrologie-tarot)
Din 1999 dezvolt din pasiune siteul www.acvaria.com în care găsiţi sute de articole din sfera mea de lucru si interes:
astrologie, horoscop, tarot, cristale, interpretarea viselor, feng-shui.


Cuvânt înainte... | Povestea mea
Declaratie de credinta | Portret de astrolog
Prezente mass-media | Galerie foto-video

Eu, Acvaria, sunt o ferventă luptatoare împotriva asocierii acestor domenii de cunoaştere şi dezvoltare personală cu practicile magice şi vrăjitoreşti. Astrologia, tarotul, onirologia NU au nicio legatură cu magia sau vrăjitoria.

DA, cred cu tărie în Dumnezeu, în forţa Sa supremă, în inspiraţia pe care mi-o dă în ceea ce fac. Simt ca El a hotărât pentru mine această cale, chiar dacă m-am împotrivit să merg pe ea, pentru că alesesem iniţial o cu totul altă cale în viaţă. Tot aici m-am întors, altfel nu aş fi avut acele porniri inexplicabile spre domenii despre care, la început, nu ştiam nimic. Mă bucur de forţa lui Dumnezeu în tot ce mă înconjoară: în aer, apă, soare, lună, stele, pământ...

DA, cred în karmă şi vieţi anterioare pe care încerc necontenit să le explorez şi să dau explicaţii la întrebarea perpetuă "de ce eu?". Simt că înţeleg din ce în ce mai bine de ce mi s-au dat anumite lucruri în viaţă şi de ce altele - nu. Prin studiu, astrologia mi-a oferit multe răspunsuri, dar mi-a ridicat şi multe alte întrebari.

DA, cred în destin, în misiunea personală a fiecărui om pe pământ, în "ce ţi-e scris".

DA, cred în energia binefăcătoare şi protectoare a cristalelor... port permanent câteva pietre semi-preţioase la mine şi simt cum prezenţa lor mi-a deschis căi miraculoase si nebănuite.

DA, cred în îngeri şi arhangheli, în puterile cereşti ce ne sunt aproape şi sunt oricând dornice să ne ajute. Cer ajutorul lor în munca mea şi mă deschid în faţa lor ca un canal curat şi pur de energie şi lumină. Ceea ce transmit oamenilor prin cuvântul scris sau vorbit este mesajul divin care ajunge la dv. de la ei, de la îngeri. Mă bazez pe clar-cunoaştere şi clar-viziune, cele două canale pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.


 

Eu NU cred  în magie, farmece, vrăji! NU cred  că suntem cu toţii o lume de "vrăjiţi sau blestemaţi" şi că am avea nevoie de dezlegători pentru a ne face viaţa mai bună! NU sunt de acord cu aceste practici şi încerc, pe toate căile, să fac lumea să înţeleagă că originea problemelor poate fi găsită în amprenta noastră spirituală. Cred că rezolvarea problemelor este numai în noi, în energia pozitivă a pământului, în puterea lui Dumnezeu, în fortele minunate ale naturii. Dacă dv. sunteţi convins că problema dv. este efectul unei vrăji, vă rog, NU apelaţi la mine, pentru că NU voi fi de acord cu ipoteza dv.

Ca astrolog, NU vă voi spune că problema dv. are cauze oculte, decât dacă acest lucru chiar apare ca avertisment în citirile mele. În consultaţiile mele NU veţi primi referiri la duşmani ascunşi care vă fac farmece, ci întotdeauna vă voi oferi explicaţii logice pe marginea unor configuraţii astrale care au declanşat problemele dv. actuale şi pe marginea unor mesaje simbolice traduse prin instrumentele la care am acces: cărţi-oracol, vise, citiri angelice.

Astrologia şi tarotul NU vă schimbă viaţa. NU vă obligă să faceţi lucruri cu care nu sunteţi de acord. NU intervin în destinul dv. Sunt sunt doar o formă de cunoaştere, nişte instrumente pure de lumină pentru a vă ajuta să evoluaţi spiritual. Prin ele deschideţi o poartă spirituală spre voi înşivă şi spre divinul din voi, pentru a vă cunoaşte mai bine şi a înţelegeţi "DE CE?": de ce vi se întâmplă toate acestea, de ce nu puteţi ajunge la visul dorit, de ce nu merg lucrurile normal în viaţa dv.?

Eu NU ghicesc, asa cum greşit aţi fi tentati să catalogaţi această ocupaţie, ci traduc nişte simboluri dintr-un limbaj la care dv. nu aveţi acces într-unul comun. NU apelaţi la ajutorul meu sperând ca eu vă pot rezolva problema peste noapte. NU vă aşteptaţi ca, după ce aţi primit sfatul astrologului viaţa dv. sa se echilibreze brusc, pentru că după vizita la astrolog, începe demersul dv personal de reconstrucţie, în funcţie de detaliile primite. Astrologul NU ia decizii în locul dv.! Astrologul NU intervine în căile pe care le veţi urma! Astrologul NU judecă ceea aţi făcut! Astrologul este un teoretician care vă explică ce vi se întâmplă, este o oglindă sinceră care vă arată cine sunteţi, ce faceţi, ce decizii luaţi, de ce sunteţi capabil, cât de multe resurse pozitive aveţi la dispoziţie pentru o viaţă împlinită. Astrologul e omul imparţial care vă asculta povestea şi atrage atenţia asupra acelor aspecte pe care nu (vreţi să) le vedeţi

Nu uitaţi: astrologia, tarotul, onirologia NU rezolvă problemele cu care vă confruntaţi când bateţi la uşa mea, ci doar vi le explică, le scoate în evidenţă punctele-cheie.

Felul cum vă construiţi viaţa şi felul în care luaţi deciziile depind numai de dv. Avem cu toţii liber arbitru, discernământ şi raţiune pentru a ne clădi viaţa conform propriilor alegeri!

Destinul fie bun cu dumneavoastră!

ACVARIA

[Sus]


WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România