Pagina dedicată serviciilor oferite de Acvaria
ACVARIA - Astrolog. Consilier spiritual. Practician în Terapia cu îngeri. Consultant în alegerea cristalelor. Editor www.acvaria.com

ACVARIA PE FACEBOOKSUNA LA 0740631992ACVARIA PE TWITTERACVARIA GOOGLE+
Prima pagina | Despre Acvaria Contact | Despre serviciile Acvaria | Servicii platite | Servicii gratuite | Mesaje si noutati
Programările se fac de luni până vineri între orele 9-15 la numerele:
0722-573.455 (Vodafone) * 0756-439.357 (Orange)


Prima pagina | Consultatii Acvaria dupa domeniile abordate | Ingeri, mesaje angelice


Citiri angelice. M
esaje de la îngerii dv. Terapie cu îngeri.

Îngerii încearcă să ne transmită mesaje în fiecare clipă a vietii noastre, dar nu stim să discernem care sunt mesajele lor si care sunt propriile noastre gânduri. Ei nu intervin în viata dv. fără să le-o cereti, pentru că ei respectă liberul arbitru uman si nu pot oferi ceva de care nu avem nevoie. Ei sunt alături de noi si asteaptă doar rugăciunile - hai să le spunem mai degrabă rugămintile - noastre, pentru a ne fi de ajutor, pentru a ne îndruma, pentru a ne călăuzi, deoarece acesta este rolul lor principal în viata noastră: îngerii sunt cei mai apropiati, loiali, sinceri si întelepti consilieri ai nostri! Dar cât de des tinem oare cont de sfaturile lor?

invit ca, prin intermediul meu si al instrumentelor la care am acces, să intrati în legătură directă cu îngerii dv. În cadrul acestei discutii, vi se vor oferi îndrumări detaliate si la obiect la problemele care vă preocupă din orice plan al existentei.

Priviti-vă îngerii ca pe călăuzele tale cele mai de încredere. Intrand în relatie cu ÎNGERII DV, sondati în adancul sufletului dv, vă întelegi mai bine visele, dorintele, piedicile, limitele si vă deschideti inima spre mesagerii divini. Nu e nimic blasfemiator aici, nu contravine cu nimic credintelor dv. spirituale, deci nu tratati acest lucru ca pe un lucru periculos!

Îngerii sunt alături de dv. si asteaptă să le cereti suportul. Pentru a apela la acest tip de consiliere, un prim aspect ar fi să credeti în existenta îngerilor, să îi priviti cu iubire spirituală, dar nu dintr-un punct de vedere strict religios. Îngerii sunt aceleasi fiinte minunate de lumină si iubire pură pentru toate religiile lumii, deci nu-i priviti în sens strict biblic, drept niste sfinti intangibili în fata cărora trebuie doar să vă plecati smerit.

Nimic miraculos vizibil nu se întâmplă în timpul unei citiri angelice, deci nu vă asteptati nici la ritualuri magice ca în filme, nici să vedeti deasupra un cor de îngerasi care cântă psalmi. Îngerii sunt prietenii dv. cei mai fideli, sunt lângă dv. tot timpul, sunt mai aproape decat ati putea crede, atâta doar că... nu se văd, dar dacă ceva nu se vede, nu înseamnă că nu există, nu-i asa?

Ajunge doar să vă deschideti sufletul fără niciun fel de retinere sau teamă către un astfel de proces de comunicare cu ghizii dv. spirituali, punând accent pe încredere, iubire, sinceritate, deschidere...

Eu, Acvaria, nu sunt decât canalul prin care mesajele propriilor îngeri ajung la dv. în cea mai pură formă. Îngerii nu vă vor trimite niciodată mesaje dramatice, panicarde, ci de la ei nu primiti decât imensă iubire si grijă!

Acest serviciu implică folosirea mai multor instrumente de lucru:

  • interpretarea mesajelor primite prin ajutorul mai multor carduri-oracol cu mesaje angelice

  • citiri angelice, mesaje primite intuitiv, îndrumare de la îngeri - pot fi consultati îngerii prin căile cu care se poate comunica direct cu ei - clarviziune, clarauz, clarsimtire si clarcunoastere, care se traduc prin intuitie - a dv. sau a Acvariei, pentru ca da, in timpul citirilor puteti avea chiar si dv. revelatia primirii mesajelor!

  • prin meditatie si concentrare pot fi invocati, în gând si în suflet, îngeri si arhangheli specializati pentru a primi ajutor direct în anumite domenii ale vietii umane. De exemplu: arhanghelul Rafael poate ajuta în probleme legate de sănătate, arhanghelul Gabriel în probleme legate de copii si comunicare, arhanghelul Mihail în probleme legate de frica, lipsa de curaj, protectie s.a.m.d. Acest proces nu implică niciun fel de ritual, ci este un moment de liniste, de detasare, de privire în interior!

  • lucrul cu cristalele cu efectele cele mai puternice în comunicarea cu tărâmul îngerilor, ca instrument de suport, de meditatie, de concentrare.

Puteţi primi răspunsuri şi informaţii din aceste domenii prin:

  1. CONSULTAŢIE PLĂTITĂ PRIN TELEFON | DETALII...

  2. CONSULTAŢIE PLĂTITĂ PE SKYPE | DETALII...

  3. CONSULTAŢIE PLĂTITĂ LA SEDIUL DIN PIATRA-NEAMŢ | DETALII...

V-AŢI DECIS?

LUAŢI LEGĂTURA CU ACVARIA

ASTROLOGIE | KARMA | TAROT | INGERI | VISE | CRISTALE | SUS

Când sunteţi pregătit, vă aştept să discutăm.
Programările pentru consultaţii
 se fac la telefon,
de luni până vineri
între orele 9-15

Vodafone: 0722-573.455

Orange: 0756-439.357

Adresa web: www.acvaria.eu

Alte posibilitati de contact

CADOURI online

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

   


invit şi în celelalte SPATII ACVARIA:


HOROSCOP ÎN TOATE FELURILE
:
zilnic, lunar, anual, multi-anual

INFORMAŢII COMPLEXE despre Zodiac. Astrologie. Feng-Shui. Cristale. Dicţionar de vise. Intepretarea viselor.


Magazin on line cu peste 5000 de produse
din peste 110 varietăţi de CRISTALE NATURALE şi PIETRE SEMIPREŢIOASE

Obiecte de decor şi de podoabă

Produse la COMANDĂ SPECIALĂ dupa preferintele clientului şi din CRISTALE la alegere


Gravură laser și tăiere fină pe diverse materiale: lemn, piele, sticlă, plastic, textil. Foto-gravură. Personalizare. Inscripționare.

Un cadou personalizat pentru orice ocazie.

 

   
 

TOATE SPATIILE ACVARIA:
www.acvaria.com | FB Acvaria.com
www.kristale.ro | FB Kristale.ro
www.acvaria.eu | FB Astrolog.Acvaria
www.kadoris.ro | FB Kadoris.ro


SUNA LA 0740631992ACVARIA PE FACEBOOKACVARIA GOOGLE+ACVARIA PE TWITTER

Servicii oferite de
S.C. ACVARIA Prod S.R.L.

J27/299/1997. RO9503880
Capital social: 300 lei
Piatra-Neamţ, judet Neamt, România

 

Toate drepturile rezervate - Acvaria este marcă înregistrată la OSIM.

Acvaria Astrolog roman. Cabinet astrologic Piatra Neamt. Consultatii astrologice. Servicii astrologice profesioniste. Astrograma natala. Ascendent. Zodii. Pozitia planetelor la nastere. Tarot. Interpretarea viselor