Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac
de luni până vineri între orele 9-15
la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

ASTROLOGIE TAROT KARMA CRISTALE INGERI

Domenii consultate in timpul unei sedinte oferite de Acvaria

Citiri angelice

Mesaje de la îngerii dv. Terapie cu îngeri.

Îngerii încearcă să ne transmită mesaje în fiecare clipă a vietii noastre, dar nu stim să discernem care sunt mesajele lor si care sunt propriile noastre gânduri. Ei nu intervin în viata dv. fără să le-o cereti, pentru că ei respectă liberul arbitru uman si nu pot oferi ceva de care nu avem nevoie. Ei sunt alături de noi si asteaptă doar rugăciunile - hai să le spunem mai degrabă rugămintile - noastre, pentru a ne fi de ajutor, pentru a ne îndruma, pentru a ne călăuzi, deoarece acesta este rolul lor principal în viata noastră: îngerii sunt cei mai apropiati, loiali, sinceri si întelepti consilieri ai nostri! Dar cât de des tinem oare cont de sfaturile lor?

invit ca, prin intermediul meu si al instrumentelor la care am acces, să intrati în legătură directă cu îngerii dv. În cadrul acestei discutii, vi se vor oferi îndrumări detaliate si la obiect la problemele care vă preocupă din orice plan al existentei.

Priviti-vă îngerii ca pe călăuzele tale cele mai de încredere. Intrand în relatie cu ÎNGERII DV, sondati în adancul sufletului dv, vă întelegi mai bine visele, dorintele, piedicile, limitele si vă deschideti inima spre mesagerii divini. Nu e nimic blasfemiator aici, nu contravine cu nimic credintelor dv. spirituale, deci nu tratati acest lucru ca pe un lucru periculos!

Îngerii sunt alături de dv. si asteaptă să le cereti suportul. Pentru a apela la acest tip de consiliere, un prim aspect ar fi să credeti în existenta îngerilor, să îi priviti cu iubire spirituală, dar nu dintr-un punct de vedere strict religios. Îngerii sunt aceleasi fiinte minunate de lumină si iubire pură pentru toate religiile lumii, deci nu-i priviti în sens strict biblic, drept niste sfinti intangibili în fata cărora trebuie doar să vă plecati smerit.

Nimic miraculos vizibil nu se întâmplă în timpul unei citiri angelice, deci nu vă asteptati nici la ritualuri magice ca în filme, nici să vedeti deasupra un cor de îngerasi care cântă psalmi. Îngerii sunt prietenii dv. cei mai fideli, sunt lângă dv. tot timpul, sunt mai aproape decat ati putea crede, atâta doar că... nu se văd, dar dacă ceva nu se vede, nu înseamnă că nu există, nu-i asa?

Ajunge doar să vă deschideti sufletul fără niciun fel de retinere sau teamă către un astfel de proces de comunicare cu ghizii dv. spirituali, punând accent pe încredere, iubire, sinceritate, deschidere...

Eu, Acvaria, nu sunt decât canalul prin care mesajele propriilor îngeri ajung la dv. în cea mai pură formă. Îngerii nu vă vor trimite niciodată mesaje dramatice, panicarde, ci de la ei nu primiti decât imensă iubire si grijă!

Acest serviciu implică folosirea mai multor instrumente de lucru:

ASTROLOGIE TAROT KARMA CRISTALE INGERI


V-ati decis? Pregătit să stăm de vorbă?
Atunci luați legătura cu mine conform datelor de aici
CONTACT

[Sus]

 
Intra pe WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România