ACVARIA PE FACEBOOKACVARIA PE TWITTERACVARIA GOOGLE+
Prima pagina | Despre AcvariaContact | Despre serviciile Acvaria | Servicii platite | Servicii gratuite | Mesaje si noutati
Intra in www.acvaria.com

Programările se fac de luni până vineri între orele 9-15 la numarul: 0722-573.455 (Vodafone)


Prima pagina | Despre Acvaria | Protest

Cartea mea de vizită | Povestea mea | Cuvânt înainte... | Declaratie de credinta | Portret de astrolog | Prezente mass-media | Atentionare-protest | Galerie foto-video | Recomandări şi sfaturi

Protest on line

ACVARIA.COM PROTESTEAZA IMPOTRIVA ACVARIA.RO
Un site fantoma a reaparut pe netul romanesc la adresa
acvaria.ro, publicand, sub aceasta titulatura, texte care nu au nici o legatura cu Acvaria®!

Pagina 1 | Pagina 2

FAPTE SI DATE DIN 1999 PANA IN PREZENT.

Numele de Acvaria a fost creat de Dana Mindru in 1996, ca pseudonim esoteric in momentul in care a inceput sa studieze astrologia. In 1996, au aparut primele texte cu aceasta semnatura intr-un cotidian local.

Prima varianta a siteului Acvariei a aparut in 1999 la o adresa free pe geocities.com, adresa care nu mai exista acum on line.

Firma SC Acvaria Prod SRL a fost infiintata in 1997, avand printre altele, in profil, si servicii astrologice.

In 2001, Acvaria a acceptat sa se alature echipei 123start.ro - detinut de SC System Plus Avantgarde SRL Bucuresti, dezvoltand - sub egida subdomeniului acvaria.123start.ro - un site de horoscop, astrologie si alte stiinte esoterice, intitulat Fila cea de taina a Acvariei. Timp de cateva luni, siteul acvaria.123start.ro a fost redactat, dezvoltat, administrat, promovat de Dana Mindru, detinatoarea numelui Acvaria. La vremea respectiva, acvaria.123start era principalul site generator de trafic din portalul mai sus mentionat.

In decembrie 2002, in timpul colaborarii Acvaria-123start, un angajat al firmei care detine portalul 123start, a cumparat, in numele firmei, domeniul acvaria.ro, fara sa o informeze pe Dana Mindru, detinatoarea de drept a acestui nume.

In februarie 2003, numele de domeniu www.acvaria.com a fost cumparat de SC Acvaria Prod SRL Piatra Neamt.

In februarie 2003, a incetat colaborarea Acvaria-123start, Acvaria dezvoltand in nume propriu siteul www.acvaria.com pe care il vizitati chiar acum.

Din 2003 - momentul incheierii colaborarii - si pana in prezent, la adresa web acvaria.ro au continuat sa apara publicate cateva pagini pe teme esoterice, fara ca acestea sa aiba vreo legatura cu astrologul Dana Mindru, ce isi desfasoara activitatea sub acest nume. Singura "legatura" cu www.acvaria.com era un link ce facea trimitere spre siteul oficial Acvaria.

In 2003, SC Acvaria Prod SRL a inregistrat marca ACVARIA® la OSIM, pentru clasele de servicii: grafica, creare si mentinere site web, precum si servicii astrologice si esoterice. Cu alte cuvinte, folosirea marcii Acvaria® pe orice alt site, ca semnatara a altor texte pe teme astrologice sau in orice activitati ce implica domeniile astrologie si stiinte esoterice, dar nu au legatura cu detinatorul marcii, este ilegala! Conform art.35 din Legea nr.84/1998 privind marcile: "Inregistrarea marcii confera titularului sau un drept exclusiv asupra marcii. Titularul marcii poate cere instantei judecatoresti competente sa interzica tertilor sa foloseasca, in activitatea lor comerciala, fara consimtamantul titularului: a) un semn identic cu marca pentru produse sau servicii identice cu acelea pentru care marca a fost inregistrata; b) un semn care, data fiind identitatea sau asemanarea cu marca, ori data fiind identitatea sau asemanarea produselor sau serviciilor carora li se aplica semnul cu produsele sau serviciile pentru care marca a fost inregistrata, ar produce in perceptia publicului un risc de confuzie, incluzand si riscul de asociere a marcii cu semnul."

In 2008, S.C. Acvaria Prod SRL  a achizitionat si numele de domenii: acvaria.eu acvaria.com.ro acvaria-horoscop.ro horoscop-acvaria.ro

In 2008, apare o varianta noua a siteului acvaria.ro care publica, sub denumirea Horoscop Acvaria, texte care NU apartin Danei Mindru, proprietara marcii/numelui Acvaria®, facand astfel concurenta neloiala siteului acvaria.com, siteul oficial al Acvariei.

NOU! In octombrie 2008, Acvaria Prod SRL a solicitat, pe cale legala, suspendarea domeniului acvaria.ro Va tinem la curent cu urmarile!

In concluzie: acvaria.RO se foloseste ilegal de marca Acvaria deoarece, prin publicarea numelui Acvaria intr-un site cu teme similare, creeaza confuzie in randul publicului si aduce prejudicii de imagine Acvariei. Punand in balanta folosirea ilegala a marcii + saracia informatiilor din acvaria.ro + publicarea de horoscoape sub semnatura Acvaria (care nu apartin, de fapt, Acvariei) + lipsa datelor de contact functionale, care interzic aducerea la cunostinta a acestui abuz direct proprietarilor siteului respectiv, protestam pe aceasta cale impotriva unui furt ordinar de identitate si vom face tot posibilul sa restabilim adevarul in aceasta problema! Acesta fiind cursul evenimentelor - de la nasterea numelui Acvaria® pana la folosirea abuziva si ilegala a acestui nume de catre hotii virtuali - speram sa fiti alaturi de noi in lupta impotriva furtului intelectual sub orice forma!

NU UITATI! ACVARIA.RO NU ARE NICI O LEGATURA CU ACVARIA®!

Nu va cerem sa nu vizitati adresa acvaria.ro, ci dimpotriva, va rugam sa tastati chiar acum aceasta adresa pentru a descoperi cu ochii dv. abuzul grosolan la care s-a ajuns si speram sa va intoarceti aici pentru a va bucura de informatii reale, bine documentate si intotdeauna scrise cu suflet!

Ajungeti intotdeauna in siteul oficial Acvaria® tastand oricare din adresele urmatoare:
www.acvaria.com | www.acvaria.eu | www.acvaria.com.ro | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

Pagina 1 | Pagina 2

Când sunteţi pregătit, vă aştept să discutăm.

Programările pentru consultaţii
 se fac la telefon,
de luni până vineri
între orele 9-15

Vodafone: 0722-573.455

Adresa web: www.acvaria.eu

Alte posibilitati de contact

   


TOATE SPATIILE ACVARIA:
www.acvaria.com | FB Acvaria.com
www.kristale.ro | FB Kristale.ro
www.acvaria.eu | FB Astrolog.Acvaria


ACVARIA PE FACEBOOKACVARIA GOOGLE+ACVARIA PE TWITTER

Servicii oferite de
S.C. ACVARIA Prod S.R.L.

J27/299/1997. RO9503880
Capital social: 300 lei
Piatra-Neamţ, judet Neamt, România

 

Toate drepturile rezervate - Acvaria este marcă înregistrată la OSIM.

Acvaria Astrolog roman. Cabinet astrologic Piatra Neamt. Consultatii astrologice. Servicii astrologice profesioniste. Astrograma natala. Ascendent. Zodii. Pozitia planetelor la nastere. Tarot. Interpretarea viselor