Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac
de luni până vineri între orele 9-15
la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

ASTROLOGIE TAROT KARMA CRISTALE INGERI

Domenii consultate in timpul unei sedinte oferite de Acvaria

TAROT

INTRA AICI
SA VEZI ETALARILE IN TAROT OFERITE DE ACVARIA PE YOUTUBE

Prin acest tip de consiliere, primiţi mesaje ce provin din consultarea mai multor tipuri de cărţi-oracol de TAROT. Tarotul poate răspunde, în general, la orice tip de întrebare legată de viaţa dv., şi poate completa perfect o consultaţie astrlogică. Oferă răspunsuri legate de iubire şi căsătorie, serviciu şi carieră, bani şi afaceri, relaţii din viaţa dv. etc.

Tarotul poate oferi răspunsuri la întrebări personale din orice plan al existentei:
dragoste, cuplu, familie, job si cariera, bani, afaceri, sănătate.

Aceste carti-oracol folosite de secole spun povestea omului în simboluri fantastice! Fiecare carte are o semnificatie, fiecare simbol vorbeste despre un aspect al destinului uman. Tarotul este un instrument prin care destinul poate fi cercetat, analizat, cunoscut în profunzime. Sigur, componenta previzională este incontestabilă, de aceea eu, Acvaria, sunt aici să vă traduc în limbaj comun universul simbolic al Tarotului.

În cadrul discutiei noastre, voi consulta mai multe tipuri de cărti-oracol, cu minunatele lor simboluri esoterice prin care cerurile vă transmit ceea ce e mai bun pentru dv. Mesajele destinului vi se dezvaluie prin intermediul Tarotului dacă le priviti cu încredere.

Se spune despre Tarot că cifra posibilitătilor de combinare a câte 7 cărti extrase din cele 78 se ridică la peste 2 miliarde de variante, ceea ce corespunde aproximativ numărului de secunde care formează o viată de 84 de ani, deci este imposibil să extrageti aceeasi combinatie de cărti de două ori.

Tarotul oferă răspunsuri la întrebări personale din orice plan al existentei: financiar, profesional, cariera, sentimental, familial etc. Cu ajutorul informatiilor oferite de astrograma  natală si de cartile de Tarot, vă voi descrie o posibilă directie a problemelor cu care vă confruntati, un sfat folositor, în cazul în care aveti nevoie, o viziune asupra viitorului, o predictie despre cum pot evolua lucrurile de acum încolo în situatia care vă preocupă, la ce să vă asteptati, cum se pot desfăsura evenimentele în viitor sau alte detalii ce pot apărea din consultarea acestor căi esoterice.

Acest serviciu implică folosirea mai multor instrumente de lucru:

  • consultarea a peste 25 tipuri de carduri-oracol, indicate in fotografiile de mai sus

  • elemente de astrologie conform astrogramei natale

  • lucrul cu cristalele cu efectele cele mai puternice in practica divinatorie, ca instrument de suport, de meditatie, de concentrare.

ASTROLOGIE TAROT KARMA CRISTALE INGERI


V-ati decis? Pregătit să stăm de vorbă?
Atunci luați legătura cu mine conform datelor de aici

CONTACT

[Sus]

 
Intra pe WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România