Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac
de luni până vineri între orele 9-15
la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

Povestea mea...


Numele meu este Dana Mîndru, iar pseudonimul meu esoteric este ACVARIA.
Sunt jurnalist de profesie, web editor al siteului www.acvaria.com.
Studiez tarotul şi astrologia din 1995, cristalele din 2002, terapia cu îngeri din 2014. Din 1997 ofer consultanţă esoterică (astrologie-tarot)
Din 1999 dezvolt din pasiune siteul www.acvaria.com în care găsiţi sute de articole din sfera mea de lucru si interes:
astrologie, horoscop, tarot, cristale, interpretarea viselor, feng-shui.


Cuvânt înainte... | Povestea mea
Declaratie de credinta | Portret de astrolog
Prezente mass-media | Galerie foto-video

Pseudonimul meu, ACVARIA, provine de la latinescul zodiei mele ascendente, Varsator - Aquarius - zodie care mă reprezintă prin aspiratia de a ajunge la standardele cerute de era Vărsătorului.  

Sunt născută în anul Câinelui de Metal (1970), în zodia Săgetătorului cu ascendent în Vărsător. Influentele Săgetătorului mi-au impregnat interesul pentru studii esoterice, iar Vărsătorul mi-a dat atractia pentru astrologie. Conjunctiile de pe harta mea astrala - Soare-Neptun pe MC si Luna-Uranus in casa VIII - sunt si ele "vinovate" pentru atractia mea spre acest domeniu.

Prima atractie inexplicabilă am avut-o spre cărtile de tarot. Vedeam în filme misteriosi ghicitori aratând în momentul cel mai intens al filmului câte o carte de tarot personajului principal, care, după legile cinematografiei, trebuia să se astepte la schimbări majore în viata sa. Eram de-a dreptul intrigată de simbolul tarotului, gândindu-mă: oare ascunde în el însusi destinul?

Secretele interpretării viselor mi-au fost la îndemână: de mai mult timp decât cele ale astrologiei sau tarotului. Într-o doară, prin liceu, am interpretat unei colege un vis absurd si de atunci mi-am descoperit talentul de a descifra visele după propriile mele simboluri. De atunci, fac din interpretarea viselor mele un fel de exercitiu intelectual care mă face să mă înteleg mai bine pe mine însămi si chiar să înteleg sensul unor evenimente care m-au marcat. Acum visele nu sunt numai o oglindă a propriilor mele preocupări, probleme, necazuri, dileme, temeri, ci si un avertisment pentru evenimente în desfăsurare sau încă neîncepute. Am primit, prin vis, mesaje importante pe care am reusit să le descifrez. Pe unele la timp, pe altele mai târziu. Dar nu prea tarziu...

Astrologia a fost o altă atractie inexplicabilă din timpul ultimului an de facultate, prin 1996. Am urmat un curs in cadrul Universitatii Dalles, si trebuie să vă marturisesc că atunci când l-am început, nu cunosteam nimic despre astrologie, nici măcar caracteristicile propriei mele zodii, dar, la final, încăpătânându-mă să prind tot ce se putea de la acest curs, mi-am mărit colectia de cărti de specialitate si am continuat de una singură drumul început la curs. A fost o atractie inexplicabilă atunci, dar abia acum reusesc să o justific: a fost un impuls al destinului, căruia i-am găsit, peste timp, explicatia astrologica în propria mea hartă natală.

 

Cea mai recentă atractie am descoperit-o către regatul îngerilor. Am crezut toată viata că acolo sus ceva mă ocroteste, dar niciodată nu am crezut că pot să si intru în legătură diretă cu  îngerii mei. Am făcut cunostintă cu această lume în anul 2013 la prinmele mele conexiuni angelice, la primele meditatii uluitoare, si de atunci sunt încă într-o continuă uimire, experimentând, citind, studiind, practicând, comunicând, cerând sfaturi, ascultându-mi intuitia...

Sunt jurnalist de profesie, cu preocupări literare  - vezi siteul meu literar AICI - actualmente web editor full-time al siteului www.acvaria.com Acest site este modalitatea mea de a comunica lumii ceea ce gândesc. Este un site nascut din pasiune! Ideea acestui site a apărut în anul 1999. Chiar dacă pare greu de crezut, întreg continutul siteului este realizat de o singură persoană pe parcursul a câtiva ani de lucru. Sunt dedicată acestui proiect 24 de ore din 24 - 7 zile din săptămână. Acest site nu este numai o acumulare de informatie de pe parcursul anilor de studiu si nici un atelier de practici esoterice, este un ideal de credintă pentru care militez de câtiva ani. Prin acest site îmi asum misiunea karmică anuntată în horoscopul meu natal, aceea de a uita de mine si de dorintele mele personale pentru a transmite ceea ce stiu altora, pentru a-mi pune cunostintele in slujba lumii largi, pentru a fi de ajutor celor care ar putea avea nevoie de mine exact atunci când trebuie. Dacă aveti, deci, nevoie de sprijinul meu, sunt aici...

Când am conceput acest site, acvaria.com era printre primele siteuri de acest gen. Nu am preluat nimic de la siteurile de specialitate pe care le-am vizitat, multe din ele fiind complet dezamăgitoare pentru mine, o persoana care stia la ce pot fi folosite stiintele esoterice în sprijinul oamenilor. Am construit acest site asa cum as fi vrut să găsesc de fapt altele pe internet pe acest subiect. Nu am găsit, asa că m-am ghidat după principiul "dacă vrei ca un lucru să fie bine făcut, fă-l cu mâna ta" si... vedeti ce-a iesit.

Acvaria.com este un site cunoscut, apreciat deja în presă sau la televiziune, fiind printre primele siteuri de specialitate in Romania. Traficul considerabil de peste 30.000 de vizitatori pe zi sau peste 800.000 pe lună - care frunzîresc aprox. 3 milioane de pagini pe lună, mă face să cred că este un site util si interesant care poate deschide o poartă spre auto-cunoastere tuturor celor care au curajul să intre în această lume de taină. Deoarece siteul a fost remarcat de mass media si adeseori recomandat în emisiunile de specialitate, plus colaborarile importante cu care ne mândrim (Libertatea, EuropaFM, Lumea Femeilor, Mami, Confort Magazin s.a.) confirmă odata în plus valoarea acestui site. Dar cel mai serios critic e publicul, de care încerc întotdeauna să tin cont.

Destinul fie bun cu dumneavoastră!

ACVARIA

[Sus]


Intra pe WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România