Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac
de luni până vineri între orele 9-15
la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

Pentru o consultatie corectă, vă recomand:

Să aveti clar stabilite subiectele şi întrebările pe marginea cărora doriti informatii. Dacă solicitati informatii generale - de exemplu "ceva despre sanatate sau despre viitor" - atunci si răspunsurile vor fi generale si nu vor fi exacte si la obiect, asa cum v-ati dori...

Să fiţi sinceri şi deschişi. E nevoie de un flux reciproc de energie şi deci de informaţie care vine si dinspre dv. O prezentare succintă si reală a problemelor dv. îl pune mai bine în temă pe astrolog pentru a vă putea oferi răspunsuri exacte si concise legate de problemele respective. Ascunderea voită a unor aspecte va diminua precizia si claritatea consultatiei. Încercati sa dati numele reale în cadrul intrebarilor dv, atât al dv., cât si al persoanelor implicate, pentru că aşa se va intra mai uşor într-o conexiune directă cu dv.

Să fiti pregătit sufleteste puteti afla si lucruri care nu vă vor fi pe plac, care nu confirmă ceea ce credeati deja, care vă pot schimba complet perspectiva asupra anumitor planuri ale vietii dv.

oferiti feed-back astrologului pe marginea aspectelor pe care vi le prezintă pentru a mentine discutia vie, interesantă si interactivă. Un monolog de 30 de minute al astrologului pe care dv să îl ascultati ca la radio e posibil să nu clarifice subiectele care vă interesează. Interventiile dv. la obiect, întrebările sau detaliile dv. suplimentare, confirmările celor auzite vor sta la baza unei consultatii 100% de succes!

Să cereţi doar informatii care vă privesc personal! Aceste instrumente de lucru NU sunt un joc, ci sunt arte divinatorii si stiinte esoterice care intră în relatie directa cu dv. - si numai cu dv.! - deci NU veti putea primi raspunsuri care nu vă privesc personal, legate de alte persoane sau care ar putea constitui secretele altor persoane. NU putem dezvălui secretele iubitului, sotului, prietenilor care nu vă privesc în mod directNU puneti întrebări în numele altor persoane, NU putem intra in conexiune cu alte persoane, care poate nu-si doresc această legatură. Tarotul si astrologia NU lucrează prin intermediari, ci intră în rezonantă cu dv. Acuratetea raspunsurilor depinde foarte mult de sinceritatea întrebării dv., de deschiderea dv. spirituală si, mai ales, de nevoia de a primi acest răspuns. Dacă e doar o curiozitate, o distractie, fiti sigur că răspunsul va fi tot o joacă, dar, dacă aveti într-adevar nevoie de acest raspuns, tarotul si astrologia îsi vor dezvalui usor tainele în fata dv.!

 

 

Să aveti încredere! Dacă aveti îndoieli asupra veridicitătii sau utilitătii acestor domenii spirituale, esoterice, si le consultati doar din curiozitate, răspunsurile vor fi neclare si multe adevăruri nu vă vor fi revelate.

Să Intrati în stare! Chiar dacă e o consultatie telefonică sau pe Skype, totuşi nu e o conversaţie obişnuită, e una care necesită o anumită deschidere emoţională şi spirituală, de aceea e bine să vă aflaţi într-un loc liniştit, departe de agitaţie, să nu fiţi deranjat. Să aveţi o stare psihică bună, relaxată, calmă. Să fiţi într-o formă receptivă, să nu vă grăbiţi, să nu fiţi presat de timp sau distras de alte activităţi din jurul dv. Pentru a fi total relaxat şi pregătit pentru o astfel de explorare spirituală, puteţi medita cu câteva minute înaintea discuţiei telefonice, vă puteţi ruga în stilul dv., vă puteţi conecta în stilul propriu la divinitate, chemaţi îngerii aproape, cerându-le să primiţi, prin intermediul acestei discuţii, răspunsurile care vă vor fi de folos. Puteţi aprind elumânări, beţişoare parfumate, puteţi face aromaterapie în acelaşi timp, puteţi asculta în fundal o muzică plăcută, de meditaţie, puteţi intra într-o stare cu totul specială prin propria dv. creativitate.

În cazul consultaţiei astrologice - să cunoasteti cât mai corect datele nasterii, inclusiv ora nasterii - a dumneavoastra, eventual si a persoanelor care au legătură cu întrebările dv. Fără ora nasterii, o mare parte din informatiile astrologice va fi incerta sau va lipsi complet!

În cazul citirilor angelice - să credeti în existenta îngerilor la modul spiritual cel mai pur, nu neapărat dintr-o perspectivă strict... crestină. Îngerii sunt fiinte de iubire si lumină care nu au nicio legătură cu dogmele religioase, ei sunt mesagerii lui Dumnezeu, aceiaşi în orice religie! Dacă sunteţi de altă părere în acest caz, vi se va respecta opinia şi NU se va lucra cu acest instrument de lumină, dar dacă sunteţi adeptul acestei teorii - al capacităţii omului de a apela la călăuzirea şi ajutorul îngerilor - exprimati-vă opinia în acest sens, pentru a include şi informaţii din acest domeniu minunat!

În cazul citirilor vietilor anterioare si al consultatiilor de natură karmică, să fiti adeptul ideii ca ati mai trait in vieti anterioare. Dacă nu sunteţi adeptul acestei opinii - al reîncarnărilor şi a existenţelor succesive pe acest pământ, ducând după noi un bagaj karmic moştenit din trecut - nu se vor face referiri la acest plan al existenţei, deci anunţaţi acest lucru pe parcursul consultaţiei.

Nu pot oferi răspunsuri la:

  • întrebări puse în numele altor persoane gen "Cu cine se va căsători iubitul meu?" sau "Când va pleca X în străinătate?" - Puneti întrebări numai în strânsă legatură cu persoana dv. si rudele de gradul I (copii, sot, parinti). Nu se acceptă întrebări puse în numele amantului, iubitului, amicului, colegului de banca, sefului, vecinului, decat dacă acestea v-au fost cerute de ei în mod expres. Nu veţi primi răspunsuri care ar putea dezvalui posibile secrete ale altor persoane!

  • întrebari extrem de generale gen "Ce imi rezerva viitorul?" - "Cum e destinul meu?" - "Voi avea noroc?" - "Imi va fi bine?" - "Ce imi puteti spune despre X?" - "Se intampla ceva interesant luna asta?" - "Ce e cu X?". Incercaţi să puneţi întrebari la obiect, precise, pe o temă anume, altfel si răspunsul va fi la fel de general.

  • întrebari banale gen "Mă suna X?" - "Iau nota bună la lucrare?" - "Imi cumpăr telefon?" Incercati să vă referiţi numai la lucruri cu adevarat importante!

  • întrebari care cer cifre gen "Ce nota iau la lucrarea la engleza" sau "Cate kilograme va avea copilul meu"

  • întrebari macabre sau malitioase, legate de moarte, accidente, boli grave, ghinioane, gen "Va muri bunicul anul asta?" - "Ma asteapta vreun accident grav?" - "Va pati ceva grav dusmanul meu" - "Se va intoarce impotriva lui X ceea ce mi-a facut?"

  • întrebari legate de vraji, farmece, blesteme gen "Mi-a facut cineva farmece?" - "Sunt vraji facute impotriva familiei mele?"

  • întrebari de confirmare a previziunilor oferite de alte persoane gen "Mi-a spus un astrolog ca..." sau "Mi s-a prezis cutare. Este adevarat?" Eu, ACVARIA,  îmi asum doar propriile interpretări!


Intra pe WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România