Pagina dedicată serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria
SERVICII ASTROLOGICE IN DIRECT * CONFIDENTIALE * PERSONALIZATE * CONTRA COST

Cauti un astrolog? L-ai găsit!
De ce si când sa apelezi la astrolog?

Prima pagina | Cine este ACVARIA? | Servicii ACVARIA  | Recomandari | CONTACT

Programările pentru consultații astrologice
se fac
de luni până vineri între orele 9-15
la numarul cu tarif normal:
0722-573.455
Daca vizualizați pagina de pe mobil, puteți suna direct de pe numarul afișat.


WWW.ACVARIA.COM

Date importante despre serviciile Acvaria

Informații de știut înainte de a comanda un serviciu ©ACVARIA

De ce si când sa apelezi la astrolog?

Cine este ACVARIA?

Acvaria își desfăşoară activitatea ca persoană juridică în cadrul S.C. ACVARIA PROD SRL Piatra Neamţ (RO9503880, J27/299/199, capital social: 300 RON).

Vă rog să vă informați înainte de orice de activitatea astrologului, cine este, cu ce se ocupă, ce vă poate oferi. Intrați pe canalul de Youtube și urmăriți-i prezentările video.

Cititi-i siteul în care postează propriile articole și informații, ca să știți cu cine stați de vorbă. Dacă nu știți cine este Acvaria, intrați aici

Cum ma poate ajuta un astrolog?

Ce servicii oferă astrolog ACVARIA?

Serviciile ©ACVARIA țin cont de locația în care vă aflați, deci intrati in sectiunile dedicate tarii de unde sunteti:

Daca sunteti din Romania va recomand urmatoarele 2 servicii astrologice.

 1. CONSULTATIE ASTROLOGICA ONLINE SAU LA TELEFON

 2. HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONALIZAT pentru urmatoarele 12, 24, 36 de luni - IN SCRIS, PE EMAIL

Daca sunteti din afara Romaniei va recomand urmatoarele 2 servicii astrologice.

 1. CONSULTATIE ASTROLOGICA ONLINE SAU LA TELEFON

 2. HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONALIZAT pentru urmatoarele 12, 24, 36 de luni - IN SCRIS, PE EMAIL

În ce constau serviciile ACVARIA?

Serviciile ©ACVARIA constau într-o discutie în direct şi în privat cu astrolog ACVARIA, în cadrul căreia veţi primi răspunsuri detaliate la întrebările dv legate de problemele care vă preocupă, din orice plan al existenţei: cuplu, familie, copii, cariera, job, afaceri, trecut, prezent, viitor, karma si vieti anterioare.

Serviciile ©ACVARIA sunt strict confidenţiale, se desfăşoară în totală discreţie, în legătură directă cu dv. Doar dv auziti informatiile oferite, care nu sunt păstrate nici sub formă scrisă, nici sub formă audio, ci respectă întru totul regulile GDPR privind protecția datelor și viața privată.

Când și cum se desfășoară consultația oferita de ACVARIA?

Consultatiile astrologice ©ACVARIA se desfășoară pe calea de comunicare aleasă de dv.: la telefon, sau online pe Skype, Mess, Whatsapp.

 • Consultația necesita programare prealabilă, cu cel puțin o zi înainte. Nu va pot oferi consultatia pe loc, in momentul in care sunati.

 • Consultația se desfășoară la ora și ziua stabilite de dv. in momentul programarii.

 • Consultația se poate desfășura de LUNI până VINERI, între orele 9-18, în intervalul orar preferat de dv., ținând cont de propriul dv program. Doar în cazuri excepționale se vor accepta alte intervale orare sau zilele de sâmbătă.

 • Consultația durează 30 de minute sau 60 de minute, în funcție de subiectele care vă preocupă. De obicei într-o discuție de 30 de minute abordăm 2-3 subiecte.

 • Mai multe despre CONSULTATIILE ONLINE SAU LA TELEFON

Cum primesc serviciul HOROSCOP PERSONALIZAT?

Horoscopul previzional ©ACVARIA este uexpediat prin email, ca document atasat, deci aveti nevoie de:

 • adresa de email valabila pentru a primi documentul atasat

 • calculator dotat cu MSWord pentru a putea deschide fisierul - nu se poate primi pe  telefon

 • Mai multe despre HOROSCOPUL PREVIZIONAL

Cât costă serviciile ACVARIA?

Serviciile ©ACVARIA sunt CONTRA COST, au un tarif in functie de serviciul apelat si de locatia dv.

Tarifele serviciilor sunt indicate în paginile dedicate fiecărui serviciu în parte. VEZI AICI TARIFELE SERVICIILOR ACVARIA

Toate serviciile Acvaria sunt autorizate şi fiscalizate. Pentru persoane fizice se emite chitanţă iar pentru persoane juridice se poate emite factură fiscală.

Cum se plătesc serviciile ACVARIA?

Plata se face în avans într-un cont pe care îl veți primi pe mail.

Nu există sistem de plată online sau prin card, dar puteți face transferul din propriul cont sau direct prin virament la bancă.

Ar fi indicat sa aveti propriul dv cont bancar, eventual un sistem de plata E-Banking.

Daca nu aveti cont, va trebui sa achitati la ghiseul bancii.

Plățile din afara României se pot efectua prin transfer bancar SEPA sau Western Union.

Cine poate apela la serviciile ACVARIA?

Consultaţiile se adresează DOAR persoanelor peste 18 ani, iar horoscopul previzional este recomandat doar persoanelor active, pentru că face referiri la domenii specifice unei persoane active în plan profesional și sentimental.

Pentru persoane sub 18 ani, consultațiile vor fi oferite doar părinţilor.

Pentru persoane sub 18 ani nu ofer serviciul HOROSCOP PREVIZIONAL, deoarece face referire la domenii specifice adulților (carieră, cuplu).

Numărul de telefon afișat - pentru programări și pentru consultații - este număr cu tarif normal?

DA. Numărul de telefon indicat este număr cu tarif normal în rețeaua Vodafone.

La numărul de telefon indicat in antet se fac DOAR programări, NU vi se răspunde pe loc la întrebări.

La acest număr răspunde un om, nu o centrală telefonică sau un robot, deci vă rog sunaţi la ore adecvate si în zilele normale de lucru. Resping apelurile din afara orelor indicate sau in week-end.

La aceste numere NU vi se citeşte horoscopul în direct la telefon. Gasiti horoscop in toate felurile in siteul pe care il editez: www.acvaria.com sau pe canalul de Youtube de AICI

Vă rugăm să NU sunaţi  pentru alte probleme, decât pentru programări sau informaţii suplimentare legate de consultaţiile disponibile.

Vă rugăm NU sunaţi la alte numere de telefon decât cel indicat în această pagină. Da, Acvaria există, este om, are familie, deci nu trebuie să o verificaţi în cartea de telefon şi nici la domiciliu. Ca orice profesionist, Acvaria îşi desfăşoară activitatea la biroul său  şi are telefon de serviciu - numărul fiind public, aici pe pagină - deci vă rugăm să o contactaţi doar după coordonatele făcute publice aici.

Pe baza caror informatii mi se vor oferi raspunsuri la intrebari?

Vezi aici cand iti poate de folos o discutie cu astrologul

Serviciile ©ACVARIA folosesc instrumentele specifice domeniilor cunoscute de Acvaria:  ASTROLOGIE | KARMA | TAROT | INGERI | CRISTALE

Se vor combina mai multe instrumente în aceeași ședință, în funcție de subiectele abordate.

ASTROLOGIE. Mai multe aici...

- astrologie natală - interpretarea astrogramei natale ce descrie portretul dv. aşa cum vi l-au croit astrele la naştere
- astrologie previzională - interpretarea mersului planetelor într-o anumită perioadă (o lună, un an, ma mulţi ani) pentru a descoperi ce va va influenţa în viitor
- astrologie karmică - interpretarea astrogramei din punct de vedere al misiunii karmice în această viaţă, al bagajului karmic, al amprentei vieţilor anterioare în actuala viată
-
astrologie relaţională - interpretarea interacţiunii astrale, cu bune şi rele, dintre două persoane, în orice tip de relaţie: de cuplu (soţ-soţie), de iubire, de familie (mamă-fiu, tată-fiică etc), de afaceri şi profesionale (angajator-angajaţi, şef-subaltern, colaboratori, profesor-elev, colegi de serviciu, asociaţi etc)

KARMĂ. VIETI ANTERIOARE. MISIUNE PERSONALĂ. Mai multe aici...

Prin acest tip de consiliere, primiţi mesaje legate de KARMĂ, VIEŢI ANTERIOARE şi MISIUNE PERSONALĂ care pot fi accesate cu ajutorul astrogramei natale şi prezente, a cărţilor oracol specifice şi a citirilor angelice. Descoperiţi cu ce veniţi din urmă, ce aveţi de echlibrat în această viaţă, ce aveţi de făcut pentru a vă simţi împlinit, încotro mergeţi sau ar trebui să mergeţi, ce persoane din preajma dv. sunt oameni întâlniţi în alte vieţi (relaţii karmice bune sau rele, suflete pereche), care sunt perioadele cu impact karmic major pn destinul dv.

TAROT. Mai multe aici...

Prin acest tip de consiliere, primiţi mesaje ce provin din consultarea mai multor tipuri de cărţi-oracol de TAROT. Tarotul poate răspunde, în general, la orice tip de întrebare legată de viaţa dv., şi poate completa perfect o consultaţie astrlogică. Oferă răspunsuri legate de iubire şi căsătorie, serviciu şi carieră, bani şi afaceri, relaţii din viaţa dv. etc.

MESAJE ANGELICE. TERAPIE CU INGERI. Mai multe aici...

Prin acest tip de consiliere, primiţi mesaje transmise de la ÎNGERII dv. personali şi faceţi primii paşi spre o reală terapie cu îngeri. Învăţaţi să cereţi ajutor de la îngeri şi arhangheli în viaţa dv. de zi cu zi şi astfel primiţi cel mai pur şi durect sprijin divin care este oricând la dispoziţia dv. Prin acest tip de consiliere, primiţi mesaje ce provin din consultarea mai multor tipuri de cărţi-oracol cu ÎNGERI.


V-ati decis? Pregătit să stăm de vorbă?
Atunci luați legătura cu mine conform datelor de aici
CONTACT

[Sus]

 
Intra pe WWW.ACVARIA.COM

Servicii oferite de S.C. ACVARIA Prod S.R.L.
J27/299/1997. RO9503880 | Capital social: 300 lei | Piatra-Neamț, judet Neamt, România